Filter instellingen zijn niet ingesteld!
201 Vacatures
bedrijfsleider elektro bedrijf

Branche : Electrotechniek
Regio : Noord Brabant

Als bedrijfsleider zorg je ervoor dat de organisatie werkt als een geoliede machine. Met een persoonlijke benadering worden elektrotechnische vraagstukken opgelost. Samenwerken en gebruikmaken van elkaars expertise staan hierbij centraal. Elk teamlid ervaart waardering en erkenning zodat talenten optimaal tot ontplooiing komen. In jouw werk is geen enkele dag hetzelfde. Je bent een deel van de dag bezig met het coachen van je medewerkers, het opstellen en naleven van strategische doelstellingen, contacten leggen met nieuwe klanten, nieuwe projecten opnemen bij bestaande klanten of een offertetraject begeleiden. Als bedrijfsleider heb je het overzicht over alle lopende projecten en pak je nieuwe aanvragen bij klanten snel op. Je werkt hierbij intensief samen met alle medewerkers. Daarnaast implementeer en borg je de vertaalslag van visie naar beleid en van beleid naar operatie in de hele organisatie.

cai hulp monteur

Branche : Data & Telecom
Regio : Noord Brabant

functie omschrijving Enthousiast en vol goede moed ga jij deze uitdaging aan. Op je eerste werkdag hoor je diverse termen, waar je het bestaan niet van wist. Juist dat motiveert jouw om alles van het vak te leren. Je mag mee op pad met een ervaren monteur, welke je tijdens een werkdag veel gaat leren over telecommunicatie netwerken. Na een gedegen inwerkperiode met de daarbij benodigde opleidingen, ben jij klaar om zelfstandig op pad te gaan. Tegen die tijd, ben je volledig bekend met onderstaande werkzaamheden. taken & verantwoordelijkheden • Ombouwen van groep- en eindversterkers • Opsporen en verhelpen van storingen • Verrichten van netwerkmetingen en opstellen van rapportages • Aanleveren van revisie- en productiegegevens

civiel projectleider

Branche : Data & Telecom
Regio : Noord Brabant

functie omschrijving • Je bent primair kwantitatief en kwalitatief verantwoordelijk voor het faciliteren van onze projectteams met de juiste civiele capaciteit. • Je houdt rekening met wet- en regelgeving. • Je gaat een gemotiveerd team van uitvoerders aansturen en werkt in deze rol veel samen met jouw interne klant. • Je ondersteunt en faciliteert de gehele civiele afdeling van A tot Z.

civiel technisch uitvoerder HFC

Branche : Infratechniek
Regio : Noord Brabant

functie omschrijving In de rol van uitvoerder werk je samen in een team van uitvoerders onder leiding van de hoofduitvoerder of projectleider. Je zorgt ervoor projecten worden uitgevoerd volgens alle geldende kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de graafploegen, las- en montageploegen of blaasploegen. Je bent een coachend leidinggevende en neemt met jouw enthousiasme en gedrevenheid het team mee in de dynamiek van onze organisatie. Je rapporteert dagelijks aan de hoofduitvoerder en/of projectleider. Je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van overeengekomen contracten (bestek, tekeningen, etc.) inclusief de daarbij behorende werkbegroting en het tijdschema. Je bent tevens verantwoordelijk voor het borgen van de veiligheids- en milieu eisen op de werkvloer. Het vertalen van de productie in een productiestaat en de juiste revisiegegevens behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je communiceert met de bouwteams over technische wijzigingen, planningen en de status van projecten en informeert hierover indien nodig. Het motiveren en stimuleren van medewerkers en onderaannemers behoort tevens tot de verantwoordelijkheden.

(leerling) / proces operator

Branche : Kunststoftechniek
Regio : Noord Brabant

Je start als (leerling proces operator en zal in het begin vooral veel bezig zijn met kwaliteitscontroles, het inpakken van producten en rolwissels op de machines. Als jij laat zien dat je meer in je mars hebt, ligt er een intern opleidingstraject voor je klaar om jezelf te ontwikkelen tot Proces Operator! Een volleerd Proces Operator is volledig verantwoordelijk voor één of meerdere machines. Wat je dan de hele dag doet? Je pakt nog steeds producten in, maar daarnaast, los je storingen op, bouw je machines om, stel je machines af, start je machines op en stuur je het proces continu bij om zo tot een optimale output te komen.

Laden